Fotografie Chalet Bospark De Heivlinder

Onlangs fotografeerden wij een prachtig chalet op Bospark De Heivlinder in Ermelo. Het chalet staat te koop en is door een team van enthousiaste mensen volledig gerestyled. De moderne inrichting sluit perfect aan op de natuurlijke omgeving waarin het is gelegen. Een plek waar een ieder zich direct thuis zal voelen. Tevens maakten wij een passende website waar alle informatie over het chalet goed en duidelijk is te vinden.

SUZ&ZO nam de begeleiding en coordinatie en social media voor haar rekening. Bica Styling en Achter de Voordeur voor de styling. Zeg. Tekst en Concept voor de teksten, Filmakers voor het filmpje en Butterfly Grafix voor de aanvullende offline middelen.

Verder dank aan Van der Hoek voor de bemiddeling en VrijRijckVakantieparken voor jullie medewerking!

De chalet is te koop: Kijk snel op de website en kom langs tijdens het open huis. De eigenaresse, Coby Verhagen, houdt regelmatig open huis. Voor data check facebook. Meer informatie en afspraak: Suzanne van Harten (SUZ& ZO), 06 15 60 29 61. Bieden vanaf € 115.000 k.k. Ook interesse in het interieur? Doe dan een bod vanaf € 120.000 k.k.

Aanvullende informatie