Woning- en interieurfotografie: Makelaardij
Fotografie bedrijfspand: Makelaardij
Woning- en interieurfotografie: Makelaardij
Woning- en interieurfotografie: Recreatie verhuur
Woning- en interieurfotografie: Recreatie verhuur

 

Hoogtefotografie: Makelaardij

 

 

 

Fotografie:  Recreatiewoningen boekingssite 

Fotografie: verhuur recreatiewoning, Putten 

 

 

Woning- en interieurfotografie: Particuliere opdracht Amersfoort
Fotografie: Bedrijfspand Portex-Holland BV
Hoogtefotografie: Makelaardij 
Maak een verbluffende eerste indruk

Veel huizenkopers oriënteren zich tegenwoordig via internet. De eerste indruk die potentiële kopers krijgen bij een woning, is vaak doorslaggevend. Hun interesse is gewekt, ze krijgen een goed gevoel bij de woning en worden nieuwsgierig. Ze maken een selectie van woningen waarin ze geïnteresseerd zijn. Dan pas kijken ze verder. Naar de omschrijving, de plattegronden en uiteraard naar de verkoopprijs.

Onderscheiden en verleiden

In deze onzekere woningmarkt is een eerste indruk essentieel. Door het creëren van het juiste gevoel bij de woning, bent u uw concurrentie een slag voor. Er staan tegenwoordig ontzettend veel woningen te koop. Verleid uw toekomstige koper met mooie fotografie onderscheid u van vergelijkbare woningen. Zo verhoogt u uw kans op een betere onderhandelingspositie en snellere verkoop.

Wilt u ook een verbluffende eerste indruk maken? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte.  

NIEUWSGIERIG?

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op en ontdek het!

LEES MEER

TEVREDEN KLANTEN

 Wij doen ons best en dat merken we aan de reacties van onze klanten. Benieuwd naar de reacties van onze klanten?

LEES MEER

HUIS OP ORDE ?

Wordt uw woning binnenkort gefotografeerd? Lees onze tips voor een nog mooier resultaat.

LEES MEER

Over ons
Al bijna 10 jaar zijn wij werkzaam op het gebied van de fotografie en webdesign. Onder onze klanten bevinden zich o.a. makelaars, bouwbedrijven en vastgoed ontwikkelaars. Maar ook particulieren maken met regelmaat gebruik van onze kwaliteiten en expertise. 
Of het nu gaat om woningfotografie, vastgoedfotografie of webdesign, wij zien in iedere opdracht weer een uitdaging. Een uitdaging die wij elke keer weer vol enthousiasme aan gaan.
 
WIJ FOTOGRAFEREN, U VERKOOPT!
25remo-designBeste heer Prent,
Mooie foto’s, vooral die van boven af. Meesterlijk.
Het was een leuke middag.
Hartelijke groet, Bernard Hunnekink

Waar zijn wij zoal druk mee?

Buddezand 3, 7384 CA Wilp

VERKOCHT

 

Op een mooi en ruim perceel vind u dit prachtige vrijstaande landhuis uit 1984. In 2014 is de woning compleet gerestyled en gemoderniseerd en ligt aan de rand van de Ecologische Verbindingszone "De Fliert" waarop u een geweldig uitzicht heeft. De woning is heel gunstig gelegen in het midden van de zgn. ‘Stedendriehoek’, een driehoek die wordt gevormd door de steden Apeldoorn, Deventer en Zutphen in de nabijheid van nieuwe landgoederen. De Hanzestad Deventer ligt het dichtst bij; met de fiets bent u binnen tien minuten in het centrum. Ook de snelweg A1 ligt op een steenworp afstand. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het grote dorp Twello, dat letterlijk om de hoek ligt. Via het nieuw aangelegde fietspad met bruggetje over De Fliert bent u er in vijf minuten. In Twello vindt u meerdere grote supermarkten, een bibliotheek, binnen- en buitenzwembad, een weekmarkt (vrijdagmiddag), restaurants, kledingwinkels en diverse andere voorzieningen. Bovendien beschikt Twello over een eigen treinstation, waarmee u binnen tien minuten in hartje Apeldoorn of Deventer bent en binnen een uur in het centrum van Utrecht.


Indeling woning

Ruime bijkeuken met toilet en diverse kasten. Tevens is de bijkeuken voorzien van een spoelbak en aansluitingen voor o.a. een wasmachine. De ruime moderne keuken is voorzien van alle gemakken en heeft een open verbinding met de ruime serre en woonkamer. Bovendien beschikt de keuken over een riante, interne, proviandkast. Via de woonkamer bereikt u de entree. Vanuit de entree kunt u zowel de keuken bereiken alsmede een ruime kamer die dienst kan doen als kantoor of studiekamer.

1e verdieping

Op de eerste verdieping vind u vier, sfeervolle, slaapkamers, een apart toilet alsmede de moderne badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. De ouderslaapkamer is bovendien voorzien van een inloopkast en air condition.

2e verdieping

De tweede verdieping, bereikbaar via een vlizotrap, biedt u ruime opberg mogelijkheden.

 

 

Plattegronden:

budde 3 a

 

budde 3 d